Monica Geuze heeft nieuwe vriend Robbert leren kennen via app

Vlogster Monica Geuze toont in de eerste aflevering van de Videoland-serie Like Monica haar nieuwe liefde. Na haar breuk met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze dochtertje Zara-Lizzy kreeg, is ze weer aan het daten geslagen. Via een speciale dating-app voor zogenoemde rich, successful and famous mensen ontmoette ze Robbert.

De eerste aflevering begint op de bank bij Monica (24), waar ze emotioneel vertelt over haar breuk met Lars Veldwijk. Ze gingen zonder ruzie uit elkaar, maar hij voetbalt en woont nu ver weg in Zuid-Korea. ,,We komen er niet uit”, vertelt ze. ,,Misschien heeft het gewoon tijd nodig, maar nu is het niet gezellig. Het feit dat hij weg is, vind ik voornamelijk voor Zara-Lizzy erg.”

Monica zegt het lastig te vinden dat ze er een jaar alleen voor staat. ,,In mijn eigen optiek was co-ouderschap altijd de ideale oplossing.” Inmiddels heeft ze ervoor gekozen verder te gaan met haar leven. Ze is weer aan het daten, nu met de 29-jarige Robbert. ,,Ik heb nog nooit iemand zo leren kennen”, vertelt ze over de speciale dating-app waarop ze hem ontmoette.

Lees verder bij het AD