Humberto baalt dat Beau zong: “Tan en Twan zijn geflopt en geslacht”

Humberto Tan heeft het er nog steeds best lastig mee dat hij door Erland Galjaard van RTL Late Night is afgehaald. Volgens Humberto vergeten mensen daardoor dat zijn talkshow jarenlang een groot succes was. Op instagram schrijft Humberto er voor het eerst iets over. En wat blijkt: hij baalt er o.a. van dat Beau een liedje over hem heeft gezongen.

Take it away Humbert: “Gisteravond was ik voor het eerst sinds mijn vertrek bij RTLLN gast bij Jinek. Voor het eerst op het tijdslot bij rtl4 waar ik samen met mijn team 5 jaar lang RTLLN heb mogen maken. Ik was er nerveus over. Gek eigenlijk, want ik voel me thuis aan een talkshowtafel, maar ik wilde me niet uitsluitend “verdedigen” voor een programma dat mij in 1055!! uitzendingen zoveel heeft gegeven. De agelopen jaren heb ik in kranten gelezen hoe “Humberto is mislukt met RTLLN”, ik hoorde een collega zelfs ‘zingen’ hoe “Tan en Twan zijn geflopt en geslacht”. En zo waren er nog meer voorbeelden. Een periode van 5 jaar en een korte tijd van 5 maanden worden gewoon op 1 hoop gegooid. Vreemd…
Het past totaal niet bij het gevoel dat ik heb over RTLLN. Het past niet bij de vele prijzen die we gewonnen hebben. Het past niet bij de bijzondere herinneringen aan de verschillende mensen die ik gesproken heb aan tafel.

Dat wilde ik 1x gezegd hebben en dat heb ik @jinek_rtl gedaan. Niet meer, niet minder. Blijf vooral zeggen en zingen dat het “mislukt” was, ik heb andere gevoelens. Dank voor de vele reacties die ik gekregen heb nav de uitzending van Jinek! Ik kan jullie niet allemaal bedanken dus daarom doe ik het zo!!! DANK!!! En nu door. Geniet van nu Jinek @rtl4 of van de tien op 1, maar “talkshowoorlog”?? Terwijl er een echte oorlog in ontwikkeling lijkt in Iran/Irak?
Prachtig toch dat beide programma’s alles geven om de gast van de dag te hebben!! Voor ons als kijker perfect! We hebben keuze en dat is altijd goed en zeker geen “oorlog”.”

Voor de liefhebbers hier het lied van Beau:

Lees ook: Johan Derksen krijgt bewaking bij tv programma