De TikTok expert van Nederland is Joey Scheufler

Joey Scheufler is de TikTok expert van Nederland. Hij is eigenaar van TikTok influencer agency Prappers en zelf ook zeer actief op TikTok, zijn video’s worden miljoenen keren bekeken. De hele Top40 staat tegenwoordig vol met TikTok hits en op TikTok zie je wat er nu populair is. Speciaal voor deze site bespreekt Joey de laatste TikTok trends.

“De snelst groeiende TikTokker van dit moment is Bella Poarch. Bella is 19 jaar en woont op Hawai. Zij heeft inmiddels ruim 19 miljoen volgers op TikTok en veel van haar video’s worden trends. Dan moet je denken aan een dansjes, maar in het geval van Bella zijn het vooral dansjes met haar gezicht.

Dansjes en trends komen en gaan erg snel op TikTok. De afgelopen weken was het nummer Marry me Julliet van Taylor Swift uit 2008 opeens erg populair op TikTok. In miljoenen video’s deden mensen een dansje op het nummer; eerst op 1 knie alsof je iemand ten huwelijk vraagt, gevolgd door een swing waarbij de camara wordt weggeduwd. Voor artiesten is dat erg verwarrend want die willen natuurlijk dat hun nieuwste hit viral gaat en niet een nummer van meer dan tien jaar oud. ”

De snelst groeiende TikTokker van dit moment: Bella Poarch

@bellapoarch

##duet with @bellapoarch I just realized this is the most liked tiktok video😭💕 Thank you and I love you guys🥺💕

♬ Millie B – M to the B – lamadabe

De trend van vorige maand: Marry me Julliet