Andre Hazes: ik heb niet staan tongrollen met Nikkie Plessen

André Hazes heeft er genoeg van dat er elke week in de bladen staat dat hij weer met een ander is gespot. Andre zegt nu dat het allemaal niet waar is, op insta schrijft hij: “ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy.”

Dreetje geeft vooral de schuld aan de Story: “Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als de Story (die blijkbaar of een tering hekel aan mij heeft of geobsedeerd is door mij ) waardoor het leven van die mensen op de kop staan. Ik vraag deze bladen eens na te denken aan de consequenties die deze woensdagen – want dan komen de boekjes uit – met zich meebrengen.”

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story en vaste deskundigen bij SBS Shownieuws reageerde woensdagavond in de tv uitzending: “Wat een onzin. Hij noemt ons, omdat we bovenop het nieuws zitten en wij hem inderdaad al een paar weken volgen. Als er nieuws is dat hij hand en hand met een blond meisje, niet zijn Monique, in Torremolinos over de boulevard loopt en als wij van ooggetuigen horen dat hij staat te zoenen met Nikkie Plessen in Palladium en daarna in de kroeg van Lil’ Kleine hand in hand met haar rondloopt, dan moet je natuurlijk niet heel raar staan kijken als dat naar buitenkomt.”

Ad: Kijk nu naar de hype van instagram klik hier